28Jun2020
De vlog van Mom of Love

De vlog van Mom of Love

Door: Renata BlankenReacties: 0

Mom of Love gaat vloggen

Zoals je hebt kunnen lezen en misschien zelfs al hebt gezien, was het tijd om wat meer van mezelf te laten zien in de stories op het instagram account van Mom of Love. Super spannend natuurlijk, maar ook echt superleuk! Ik vind het leuk om je een stukje mee te nemen in mijn leven als webshop mom en blogger. Het voelt voor mij echt als een reis vol met nieuwe avonturen en uitdagingen en ik hoop dat jij het leuk vindt om stukjes van die reis mee te volgen. 

Afgelopen week zat ik heerlijk in het zonnetje op mijn favoriete plekje in de tuin en besloot ik om mijn eerste "vlog" voor mijn story te maken. Ik vond het, zoals ik al in de vorige blog vertelde, heel spannend om deze stap te gaan zetten, maar ik heb het gedaan en ik vond het nog leuk ook! Ik wil je de komende tijd ook meer van ons gezin gaan laten zien. Bas, mijn lieverd, en ik hebben samen vijf kinderen waar we trots op zijn, maar soms kan het ook lekker chaotisch druk zijn, geweldig!

Kinderzonnebrillen van Grech & Co

Deze week ben ik druk bezig geweest met de "Sunnies" Zonnebrillen van Grech&coNou, die Sunnies zijn echt een musthave deze zomer, hoor! Ik vind ze ook zo leuk staan op al die mooie koppies. Hieronder een foto van Joah en Ella die de 'Sunnies' dragen op het strand. Ella is het vriendinnetje van mijn dochtertje Sterre. Staan ze niet super leuk? 

Mom bloggers

Ik heb afgelopen week ook contact gezocht met twee ontzettende leuke mama's die ook bloggen. Misschien ken je ze al. 
Marinka (instagram: @Marinkabloemendal (of daal?) is de geweldige moeder van Sep & Lot en zij staat voor mooie ideeën waar de wereld mooier van wordt. Susanne(instagram: @deblomsteeltjes) is een prachtige vrouw en moeder van vijf kinderen die, zoals zij zelf zegt, vies mogen worden. Suze is nu in verwachting en verwacht een kindje met het syndroom van down. Op haar instagram kun je mee volgen hoe zij deze zwangerschap ervaart en hoe welkom dit kindje ook is in hun prachtige gezin. Ik heb met beide mama's een leuk gesprek gehad over de webshop Mom of Love en we zijn terug te zien in hun stories, hoe tof is dat?! Ik zou deze mama's zeker even opzoeken en gaan volgen op instragram. 

Daarnaast kwam ook Nick, van N.I.CE, langs. Hij voelt voor mij echt als mijn rechterhand en samen met hem kom ik tot iets moois voor de allerkleinsten op de webshop van Mom of Love. Ik heb ook veel met Nick over social media gesproken en ja, ik heb me ook echt even goed moeten inlezen hoe instagram werkt en uiteindelijk ook al superleuke stories gemaakt (al zeg ik het zelf dan, he hihi).

Echt heel leuk en leerzaam om zo met allemaal mensen samen te werken, waarbij we elkaar aanvullen met onze talenten en kwaliteiten. Liefde en moederschap is waar Mom of Love voor staat en hoe fijn is het om dit alles vanuit liefde met elkaar te doen. 

Volgende week weer een nieuwe blog waarin ik onder andere weer leuke kiekjes wil laten zien en verder neem ik je via instragram graag mee op reis door mijn week. 

Heb je leuke foto's van producten van Mom of Love? Blijven sturen hoor, want ik word daar zo blij van en wie weet zie je jouw kiekje een keertje terug in een blog of op Instagram. 

 

Liefs, 

X Renata

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Recente artikelen

13-11-2020
Feestdagenactie
05-07-2020
Dagje strand
12-06-2020
Het ontstaan van Mom of Love
6 Reacties

Tags

  Laat een reactie achter

  Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
   
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

  Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

  Abonneer

  Account aanmaken

  Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

  Registreren

  Recent toegevoegd

  U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

  Totaal incl. btw:€0,00
  Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

  Verzendkosten berekenen

  Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.