21Jun2020
Online media training van Mom of Love

Online media training van Mom of Love

Door: Renata BlankenReacties: 0

Blog nummer 2

Ik moet wel eerlijk zeggen dat dit voor mij allemaal nog wel erg nieuw en spannend is. Ik doe mijn best om jullie elke week een beetje op de hoogte te houden van de ins & outs rondom “Mom of love”. Ik vind het leuk om interactie te hebben met jullie. 
In deze blog wil ik jullie wat meer vertellen over de online mediatraining die ik gevolgd heb bij Angela Lodder en over de totstandkoming van mijn logo.  

De online mediatraining

Wat mij het allermeest is bijgebleven, is hoe belangrijk het is om groot te dromen. Waar wil je werkelijk naar toe en waar wil je zijn over tien jaar? Vanaf die droom terug te werken naar stapjes in het hier en nu. Vaak zijn we geneigd te denken in stapjes naar onze droom toe, maar nu hoorde ik hoe goed het is om dit juist andersom te doen en vooral groot te dromen! En ja, groot dromen, dat is soms natuurlijk best spannend, maar ook ontzettend fijn en volgens Angela hét advies tot succes. 

Daarnaast adviseerde ze meer met mijn stories te doen en als het ware vlogs te maken. Nu zullen de mensen die mij kennen me omschrijven als een echte kletskont, maar om dit nu voor de camera te gaan doen...

Ik ben stiekem toch al wat gaan oefenen door spraakberichtjes te gaan sturen, maar man wat zeg ik vaak “uhm”... Toch hoop ik jullie binnenkort mee te nemen in mijn stories op instagram om jullie zo nog meer te laten zien van wat ik allemaal doe rondom Mom of love.

Mijn logo!

Bij een bedrijf hoort ook een logo en hoe kom je nu tot een goed logo? Mijn vriendin tipte me dat haar vriend, Boy van Petif Studio, wel mee wilde denken met me. Zo fijn, want waar begin je? Ik vond het vooral belangrijk dat het logo past bij de uitstraling die ik neer wil zetten met Mom of love: liefde & moederschap.

Ik wilde graag een moeder en een kindje. Daarnaast had ik allerlei ideetjes, maar soms waren de ideetjes die ik had te veel of te groot om in een logo te verwerken of wilde ik ineens toch iets anders, hihi. Gelukkig gaf Boy mij eerlijke feedback en dacht hij ook mee hoe hij mijn ideeën zoveel mogelijk kon verwerken in het logo. 

Zo kwamen we samen tot het logo wat voor mij helemaal goed voelde en waar ik ontzettend blij mee ben. In dit hele proces van de totstandkoming van het logo, hebben we ook ontzettend gelachen, want was het vooral ook leuk om dit samen te doen en wat ben ik blij met het eindresultaat.

Kiekje van de week

Wat is het leuk om foto’s te krijgen van tevreden klanten. Heerlijk om jullie lieve en mooie kindjes te zien in een pakje van Smallstuff  van Mom of love.

Hier een foto van de lieve Noortje.

Superleuk dat jullie deze blog weer hebben gelezen. Volgende week weer een nieuwe blog waarin ik onder andere wat leuke kiekjes wil laten zien en neem jullie graag mee in de stories van de week.

Blijf vooral jullie foto’s delen, want ik word daar zo blij van! 

Liefs, 
x Renaat

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Recente artikelen

13-11-2020
Feestdagenactie
05-07-2020
Dagje strand
12-06-2020
Het ontstaan van Mom of Love
6 Reacties

Tags

  Laat een reactie achter

  Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
   
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

  Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

  Abonneer

  Account aanmaken

  Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

  Registreren

  Recent toegevoegd

  U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

  Totaal incl. btw:€0,00
  Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

  Verzendkosten berekenen

  Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.